211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

«Μόνο Ζαμπέτα»: Ένα μοναδικό αφιέρωμα στον μεγάλο καλλιτέχνη

Ζαμπέτας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Σε ένα μοναδικό ταξίδι σε αγαπημένα τραγούδια περασμένων δεκαετιών, που ακούσαμε να ερμηνεύει για πρώτη φορά ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, ο Γιώργος Ζαμπέτας, θα μας οδηγήσουν η Κατερίνα Κούκα, η Λένα Αλκαίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στις 5,12,19 και 26 Δεκεμβρίου, στη μουσική σκηνή «Rythmos Stage».

Οι τρεις καλλιτέχνες θα αποδώσουν ένα μικρό φόρο τιμής στην ανυπέρβλητη αυτή προσωπικότητα του ελληνικού τραγουδιού, που πρωταγωνίστησε στα καλλιτεχνικά δρώμενα των περασμένων δεκαετιών και έγραψε τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Ο Γιώργος Ζαμπέτας «ζωντανεύει» ξανά, μέσα από τα διαχρονικά κομμάτια του, που θα ερμηνευθούν σε ένα κλίμα γιορτής αλλά και σεβασμού απέναντι στην καλλιτεχνική του υπόσταση.

Το μουσικό αυτό αφιέρωμα, που έχει τίτλο «Μόνο Ζαμπέτα» και την επιμέλειά του έχει αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός, έρχεται να γεμίσει κάποια από τα γιορτινά βράδια μας, με μουσικές αναδρομές σε αγαπημένα τραγούδια του καλλιτέχνη, που μικροί και μεγάλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει αμέτρητες φορές. «Μάλιστα Κύριε», «Τα Δειλινά», «Τί γλυκό να σ’ αγαπούν», «Αγωνία», «Ο πιο καλός ο Μαθητής», «Σταλιά – Σταλιά» είναι μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Ζαμπέτα που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε τέσσερις μοναδικές βραδιές.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024