211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΑΛΑΝΗ – ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΕΓΚΑ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

tsaligopoulou-galani-nega
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας των τριών καλλιτεχνών

Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος σε stage, και συγκεκριμένα σε εκείνο του Passport, και μας χάρισαν μία σειρά εμφανίσεων βασισμένες σε δικές τους επιτυχίες αλλά και στο λαϊκό ρεπερτόριο. Οι εμφανίσεις αυτές αγκαλιάστηκαν από το κοινό της Αθήνας και συνεχίζονται και το καλοκαίρι. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε, αφού τρεις μεγάλες φωνές ενώθηκαν για πρώτη φορά.

Ωστόσο, η συνεργασία αυτή δεν θα συνεχιστεί σε κάποια άλλη σκηνή της Αθήνας, αλλά με μία μεγάλη σειρά συναυλιών που θα μονοπωλήσουν για τα καλά το ενδιαφέρον μας. Στις συναυλίες αυτές θα έχει την ευκαιρία να ακούσει κανείς μεγάλες επιτυχίες τεράστιων δημιουργών όπως ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, ο Τσιτσάνης , ο Παπαϊωάννου , ο Ξαρχάκος, ο Λοΐζος, ο Ζαμπέτας αλλά και η Πάνου, ο Καλδάρας, ο Μητσάκης, ο Μούτσης, ο Σπανός και ο Νικολόπουλος.

Η σειρά αυτή εμφανίσεων θα ανοίξει και θα κλείσει από την Κύπρο, ενώ στους ενδιάμεσους σταθμούς οι τρεις ερμηνεύτριες θα βρεθούν σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Δες το πρόγραμμα εδώ:

30 MAΙOY, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
31 ΜΑΙΟΥ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ
6 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΤΡΑ, ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ
11 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
18 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΙΣΤΙΑΙΑ
10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΩΚΑ
14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024