211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αρλέτα- Λάκης Παπαδόπουλος: Για 3 εμφανίσεις στο «Half Note»

Αρλέτα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργασία έκπληξη για Λάκη Παπαδόπουλο – Αρλέτα

Δύο καλλιτέχνες άκρως αγαπημένοι στο κοινό, με καλλιτεχνικές πορείες που μετρούν δεκαετίες, δίνουν ξανά το ραντεβού τους στην σκηνή του «Half Note» τον Δεκέμβριο. Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία με τις sold-out εμφανίσεις τον Οκτώβριο στο ίδιο μαγαζί και τώρα έρχονται να επαναλάβουν την ίδια συνταγή για μόνο 3 εμφανίσεις. Οι δύο ερμηνευτές συνυπάρχουν άψογα επί σκηνής, δημιουργώντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

Και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει μαζί στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου. Μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα έρχονται να μας κάνουν να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, ταξιδεύοντας με το ρεπερτόριο τους πίσω στο χρόνο, αλλά και να ακούσουμε νέα, ανέκδοτα κομμάτια τους.

Με σεβασμό ο ένας στην καλλιτεχνική υπόσταση του άλλου, οι δύο τραγουδιστές δηλώνουν πως το «Half Note» είναι η κατάλληλη σκηνή για να στεγάσει την καλλιτεχνική τους δημιουργία και τους ίδιους, αφού εκτός από τζαζ μουσικά είναι και τζαζ… γενικά. Λίγες μέρες ακόμα λοιπόν, για ένα σαββατοκύριακο, το οποίο χαρακτηρίζεται από την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην πόλη, σε ένα μαγαζί που εδώ και χρόνια αγαπάμε και πάντα μας προσφέρει τα καλύτερα! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024