211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ξεκινά εμφανίσεις στην Αθήνα

Αλκίνοος Ιωαννίδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για λίγες βραδιές κοντά μας από τη σκηνή στο Κύτταρο

Με μια νέα ακόμα σειρά εμφανίσεων ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αθηναϊκή διασκέδαση ο  Αλκίνοος Ιωαννίδης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα βρίσκεται στο Κυτταρο Live για μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που ξεκινούν την Παρασκευή, 10 Μαρτίου.

Τις Παρασκευές και τα Σάββατα στις 10 & 11 – 17 & 18 – 24 & 25 Μαρτίου θα μπορούμε να απολαύσουμε τον μεγάλο καλλιτέχνη σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τις επιτυχίες που όλα αυτά τα χρόνια μάς έχει χαρίσει.

Δες εδώ όλες τις πρεμιέρες που έρχονται

Στη σκηνή θα συνοδεύει τον ερμηνευτή μια ομάδα μοναδικών μουσικών, που αποτελείται από τον Γιώργο Καλούδη στο τσέλο και λύρα, τον Μανόλη Πάππο στο μπουζούκι και λαούτο, τον Φώτη Σιώτα και τον Δημήτρη Χατζηζήση στο βιολί και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο κοντραμπάσο. Την ηχοληψία έχουν αναλάβει ο Βαγγέλης Λάππας και ο Βασίλης Δρούγκας ενώ τα φώτα ο Κωνσταντίνος Μαργκάς.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο ΚΥΤΤΑΡΟ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30, ενώ η τιμή του εισητηρίου είναι 13 ευρώ. Μια μεγάλη επιστροφή στο χάρτη της Αθήνας ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας. Ο Αλκίννος Ιωαννίδης επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα το τον Μάρτιο στην πόλη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024