211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ – ΧΟΛΙΔΗΣ – FRANGELICO -ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι επώνυμοι επισκέφθηκαν το Frangelico αυτή την εβδομάδα;

Aκόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων για την αγαπημένη πίστα του Frangelico! Γιώργος Γιαννιάς, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκης Αρσενίου ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και μας χαρίζουν μία σειρά μοναδικών εμφανίσεων.

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν μονοπωλήσει για τα καλά το ενδιαφέρον στην πόλη και μας χαρίζουν κάθε φορά ένα πρόγραμμα αξεπέραστο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Frangelico βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού.

Κάθε εβδομάδα, εκτός από το τεράστιο κοινό τους που τους ακολουθεί, στο κέντρο το παρών δίνουν και πολλοί επώνυμοι, άλλοτε τραγουδιστές και άλλοτε όχι. Την εβδομάδα αυτή από το Frangelico έκαναν το πέρασμά τους αγαπημένοι συνάδελφοι των τραγουδιστών. Μεταξύ άλλων το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο βρέθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης, που αυτή την περίοδο έχει αφήσει την εν λόγω πίστα και βρίσκεται στο Ποσειδώνιο με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Το ίδιο βράδυ με το πρόγραμμα διασκέδασε ο Χρήστος Χολίδης που ερμήνευσε μερικές επιτυχίες του κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Γιώργου Γιαννιά. Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας για τους τρεις καλλιτέχνες!

Screenshot_4 Screenshot_5

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024