211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι Μέλισσες στο Teatro Music Hall

ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιο γνωστό συγκρότημα διασκέδασε στο «Teatro»;

Μια ακόμα εβδομάδα εμφανίσεων απέμεινε για το αγαπημένο σχήμα του «Teatro», που έπειτα από αρκετούς μήνες ρίχνει αυλαία το ερχόμενο Σάββατο, 4 Απριλίου. Γιώργος Μαζωνάκης, Παντελής Παντελίδης και Πάολα, μας κράτησαν φέτος την καλύτερη συντροφιά, και μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές και ατελείωτη διασκέδαση.

Ωστόσο, θα τους έχουμε μαζί μας μόνο για λίγες ακόμα βραδιές. Χθες, και λίγο πριν τη λήξη των εμφανίσεων, το κέντρο ήταν για ακόμα μια φορά κατάμεστο, ενώ δεν έλειψαν οι επώνυμοι, οι φίλοι και οι συνεργάτες των τριών καλλιτεχνών. Ανάμεσα σε αυτούς, και οι Μέλισσες, το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα που πριν λίγες μέρες, έκλεισαν τη συμφωνία για εμφανίσεις, με τον Παντελή Παντελίδη και την Ελένη Φουρέιρα, στην πίστα του «Fantasia», σε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, στις 24 Απριλίου.

Έτσι, τα μέλη του συγκροτήματος έδωσαν το πρώην και τίμησαν με την παρουσία τους τον μέλλοντα συνεργάτη τους. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής, την ώρα που τραγουδούσε επί σκηνής για δεύτερη φορά, προσκάλεσε να τον συντροφεύσει μουσικά, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο χάρισαν στο κοινό μερικές επιτυχίες, σε μία μοναδική συνύπαρξη. Ο χρόνος μετρά πια αντίστροφα, για την πιο πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του άμεσου επόμενου διαστήματος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024