211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΤΣΑΜΠΑ | ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΣΤΙΧΟΙ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΤΣΑΜΠΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νέα συνεργασία Τσαλίκη- Τσαμπά με το κομμάτι «Βοήθα Παναγιά»

Πριν περίπου δύο χρόνια, η ανατρεπτική ιδέα του Γιώργου Τσαλίκη να διασκευάσει ένα από τα πιο γνωστά παραδοσιακά κομμάτια, ερμηνευμένο πρώτη φορά από τη Γωγώ Τσαμπά, γνώρισε την απόλυτη επιτυχία. Η διασκευή του κομματιού, «Δε σου κάνω τον άγιο», που κυκλοφόρησε τότε ο τραγουδιστής ακούστηκε δυνατά παντού, και η επιτυχία της ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη, αφού το κοινό την αγάπησε όσο καμία άλλη.

Πριν λίγο καιρό, συνέχισε με μία νέα διασκευή, το «Ραβασάκι» που επίσης αγαπήθηκε πολύ, και τώρα ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται για το μεγάλο δισκογραφικό comeback του, με νέα συνεργασία με τη Γωγώ Τσαμπά, αυτή τη φορά μέσα από ένα ντουέτο. Τώρα, σειρά έχει το κομμάτι της «Βοήθα Παναγιά», που ήδη ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει ηχογραφήσει μαζί με την γνωστή τραγουδίστρια και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε ολοκληρωμένο.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, που θα μας ξεσηκώσει όσο καμία άλλη, βρίσκεται προ των πυλών. Στίχους και μουσική υπογράφουν ο Νίκος Τερζής και ο Γιώργος Παυριανός αντίστοιχα, ενώ η νέα αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει από την Gabi Music. Ακόμα και μετά το τέλος των χειμερινών εμφανίσεών στο «Central Live», όπου σάρωσε με τον Πάνο Καλίδη και την Βασιλική Νταντά, ο αγαπημένος τραγουδιστής εξακολουθεί να βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο.

Oι στίχοι:

Το παραδέχομαι ότι αμάρτησα

Κι ότι το λόγο μου δεν τον εκράτησα

Πήγα το σπίτι μου να καταστρέψω

Μα στη αγάπη μου θα επιστρέψω

Βοήθα Παναγιά να με συγχωρέσει

Και ας έχω πέσει τόσο χαμηλά

Βοήθα Παναγιά έχω μετανιώσει

Κάνε να μου δώσει χάδια και φιλιά

Το παραδέχομαι πως ήταν λάθος μου

Μα παρασύρθηκα από το πάθος μου

Πήγα το σπίτι μου να καταστρέψω

Μα στην αγάπη μου θα επιστρέψω

Βοήθα Παναγιά να με συγχωρέσει

και ας έχω πέσει τόσο χαμηλά

Βοήθα Παναγιά έχω μετανιώσει

κάνε να μου δώσει χάδια και φιλιά

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024